Avdelning

Ålderskontroller

Connect

Som ålderskontrollant och Mystery Shopper reser du runt i landet och besöker butiker, caféer, restauranger m.m för att göra s.k provköp på t.ex Spel, Tobak, Läkemedel och Alkohol för att se om försäljningsenheten begär legitimation på åldersbegränsade varor. Vidare ingår det att som Mystery Shopper genomföra anonyma kvalitetsmätningar. Du agerar helt vanlig kund och bedömer bl.a. miljö, försäljning och personalbemötande utifrån ett anpassat protokoll med olika mätpunkter, likt en kund- eller marknadsundersökning. Vi hjälper våra kunder att utveckla kvalité och försäljning i mötet med kunden samt säkerställa att uppsatta rutiner efterlevs löpande.

Enligt krav från våra uppdragsgivare behöver du vara minst 18 år och under 20 år för en del uppdrag och under 21 år för andra uppdrag som ålderskontrollant. Du behöver även ha körkort samt god körvana för att kunna resa med de fordon som vi tillhandahåller. Du arbetar i team om två personer, ni arbetar normalt morgon till kväll under normala öppettider i handeln. Resande ingår i tjänsten och varar oftast en vecka i sträck. Vi övernattar på hotell under veckan och arbetar er tillbaka till Stockholm.

För att lyckas i jobbet ska du tycka om att resa, köra bil och vara social. Du gillar att ta ett stort ansvar, kan planera dina dagar och vill leverera hög kvalité. Du ska kunna vara borta hemifrån veckovis då vi reser mycket i tjänsten.

Ekbacksvägen 22
168 69 Bromma Vägbeskrivning info@precont.se 08-27 30 33 Se sida

Göteborg

Göteborgsvägen 89
431 30 Mölndal Vägbeskrivning info@precont.se Se sida

Lomma

Zinkgatan 2
234 35 Lomma Vägbeskrivning info@precont.se Se sida

Stockholm

Sveavägen
113 50 Stockholm Vägbeskrivning ella.shafi@precont-pegasus.com 073-2070175

Umeå

Umestan Enterprise Park House 2
903 47 Umeå Vägbeskrivning info@precont.se 08-27 30 33 Se sida

Västerås

Metallverksgatan 13
721 30 Västerås Vägbeskrivning linnea.brandt@precont-pegasus.com 0733241535 Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor